مرغ رو خوب شسته و خشک کنید بعد آرد ، شیر ، سرکه ، نمک ، فلفل ، آویشن ، تخممرغ و سیر رو خوب مخلوط کنید ، مرغ ها رو بریزید تو این مایع و یه ساعت بزارید تو یخچال تا مزه داربشه بعد مرغ ها رو از تو این مایع درآورده داخل کورن فلکس بغلطونید ، بندازید داخل روغن داغ و با حرارت خیلی ملائم سرخ کنید تا ضمن سرخ شدن مرغ ها پخته نیز بشوند ، بعد داخل صافی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید
موادلازم:
فیله مرغ : ۶ عدد یا ۶ تکه سینه مرغ تکه شده
كورن فلكس ساده خرد شده : ۲پیمانه
شیر : یک پیمانه
آرد : نصف پیمانه
سیر رنده شده : ۲ حبه
آویشن : یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل : مقداری
تخم مرغ : یک عدد
سركه سفید:1 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ كردن: به مقدار لازم
نکته: کورن فلکس همون ذرت ورقه شده است.
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
قوانین این تالار | 0 | 1731 | alireza |