loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

1- برای برنامه نویس شدن باید استاد ریاضیات بود اکثر مردم در رابطه میان ریاضیات و برنامه نویسی اشتباه می کنند. به عنوان یک برنامه نویس قرار است مدت زیادی از وقت خود را صرف نوشتن کد کنید. ن

1- برای برنامه نویس شدن باید استاد ریاضیات بود

اکثر مردم در رابطه میان ریاضیات و برنامه نویسی اشتباه می کنند. به عنوان یک برنامه نویس قرار است مدت زیادی از وقت خود را صرف نوشتن کد کنید. نه فرمول های ریاضی و دانش ریاضی شما به طور مستقیم نسبتی با مهارتهای برنامه نویسی شما ندارد.
نیازی نیست ریاضیدان باشید تا بتوانید برنامه نویس خوبی شوید، همینقدر که با اصول مقدماتی جبر و حل مساله آشنایی داشته باشید کافی است. کتابخانه ها و پلاگین های متعددی وجود دارند که به هنگام نیاز می توانید از آنها برای حل مسایل ریاضی در کد خود استفاده کنید.

با اینحال، اگر در تلاش برای ایجاد کدهایی هستید که نیاز به محاسبات پیشرفته ریاضی و فیزیک یا گرافیک کامپیوتری دارند، مطمئنا به مقداری تخصص ریاضی احتیاج دارید ( اما اینجا هم خیلی لازم نیست نگران باشید، دنیایی از راه حل های فیزیکی و گرافیکی وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید.)
 

2- باید نابغه باشید ( با ضریب هوشی 160)

خیلی مهم نیست که ضریب هوشی شما 90 باشد یا 160، زیرا برنامه نویسی بیشتر از آن که به مسایل بیولوژیکال وابسته باشد، به علاقه شما بستگی دارد. اگر مدام درحال تست دادن برای اندازه گیری آی کیوی خود هستید بدانید که این عدد هر چقدر هم بالا باشد، نمی تواند به شما بگوید که چه کاری را دوست دارید انجام دهید. برای موفقیت مهم این است که از شکست نترسید، بارها و بارها شکست خواهید خورد، اما رمز کار این است که از هر اشتباهی درس بگیرید و این اساسا همان روشی است که برنامه نویس ها به کمک آن هر چیزی را یاد می گیرند.
 
اجازه دهید یک نکته مهم دیگر را نیز همینجا به شما بگوییم. هر کس که توانایی برقراری ارتباط با سایرین را داشته باشد توانایی یادگیری برنامه نویسی را هم دارد. چرا که اگر کمی عمیق تر به آن نگاه کنیم، اصولا برنامه نویسی یک زبان است به همراه واژگان و قواعد خاص خود. شما به کمک این زبان با ماشین ارتباط برقرار می کنید تا یک هدف یا عمل مشخص را به انجام برسانید، درست شبیه همان اتفاقی که در مراوده با افراد روی می دهد.
 

3- برای یاد گرفتن برنامه نویسی باید به دانشگاه رفت

برخی عقیده دارند که برای به حداکثر رساندن توان و مهارت برنامه نویسی، نیازمند استادی هستید که راه را به شما نشان دهد و بهترین مکان برای یافتن چنین اشخاصی دانشگاه است. اما خوشبختانه امروزه به لطف اینترنت، شما می توانید به کمک برنامه نویسان مهربان و مشتاقی که حاضرند به شما دانش خود را یاد بدهند، بدون نیاز به نشستن سر کلاس های دانشگاه یاد بگیرید چگونه برنامه نویسی کنید.
 
راه دیگری هم وجود دارد و آن این است که دوره های ابتدایی را در سایت های آموزش برنامه نویسی که تعدادشان هم کم نیست ثبت نام کنید و از فایلها و ویدیوهای آموزشی آنها استفاده کنید. اگر هم به مشکلی برخورده اید و راه حل آن را نمی دانید باز جای نگرانی نیست. سایت هایی که صرفا برای حل مسایل و مشکلات برنامه نویسان عمل می کنند کم نیستند. به همه اینها جستجوی گوگل را هم اضافه کنید که همواره بهترین منابع را برای حل هر مساله ای در اختیار شما می گذارد.

 
البته منظور ما این نیست که دانشگاه ها نمی توانند چیزی به شما یاد دهند. یک استاد خوب مطمئنا تاثیر به سزایی در افزایش سرعت یادگیری شما در مفاهیمی همچون برنامه نویسی شی گرا خواهد داشت و محیط دانشگاه مزایای فراوانی برایتان به همراه دارد. منظور این است که اگر امکان رفتن به دانشگاه برایتان مهیا نیست، برنامه نویسی را به کلی فراموش نکنید. راه رسیدن به هدف همیشه از مسیر دانشگاه نمی گذرد.
 
صرفنظر از راهی که انتخاب می کنید ، یک نکته را همیشه در یاد داشته باشید: سعی کنید توانایی خودیادگیری تان را بالا ببرید. آنچه که خودتان با سعی و تلاش یاد می گیرید و دانشی که از این طریق کسب می کنید در مقایسه با درسی که از طریق استاد می آموزید، ماندگاری طولانی تری دارد و به این زودی ها فراموش نمی شود.
 

4- برای برنامه نویس شدن باید بزرگسال بود

برخی والدین به خاطر سن پایین فرزندانشان آنها را از یادگیری برنامه نویسی منع می کنند. اما اخیرا نظراتی مطرح شده است که خواهان اضافه کردن برنامه نویسی به عنوان یکی از موارد درسی در مدارس هستند و معتقدند که این امر به کودکان کمک می کند تا یاد بگیرند مسایل را بهتر تحلیل کنند.
 
البته میان روش یادگیری کودکان و بزرگسالان تفاوت وجود دارد. برای کودکان بهتر این است که بیشتر در یک محیط بصری و تعاملی قرار گیرند و از این طریق آموزش ببینند. برای این منظور سایتهایی مناسب آنها طراحی شده است و در کنار آن والدین هم می توانند در فرآیند یادگیری فرزندانشان مشارکت کرده و با توضیحات و منابع مناسب آنها را راهنمایی کنند. فراموش نکنید که پشتیبانی والدین به یادگیری کودکان بسیار کمک خواهد کرد. پس می بینید که در هر سنی می توان اقدام به یادگیری کرد.
 

5- باید بهترین زبان برنامه نویسی را فرا گرفت

سوالی که اینجا مطرح می شود این است که بهترین زبان کدام است؟ آیا شما جوابی برای این پرسش دارید؟ مناسب ترین جواب برای این سوال شاید این باشد: بهترین زبان برنامه نویسی، زبانی است که بتواند پاسخگوی نیازهای فعلی شما باشد. به عبارت بهتر، بهترین زبان وجود ندارد، بلکه بستگی به کاری دارد که شما می خواهید آن را انجام دهید.
 
از میان طیف گسترده زبانهای برنامه نویسی، انتخاب کار سختی است. ابزارتان را بر اساس سرعت زبان، خصوصیات انحصاریش، میزان سازگاری آن و قابلیت نگهداری می توانید انتخاب کنید.
 

6- برای یادگیری و خبره شدن در یک زبان برنامه نویسی تنها چند هفته زمان لازم است

چنین حرفی را اصلا باور نکنید. با چنین تصوری بعید نیست جوانان مشتاقی را مشاهده کنید که به دنبال چند هفته تلاش و آموزش، از اینکه نتوانسته اند پروژه عظیمی را به سرانجام برسانند، نا امید شده و برچسب بی استعداد به خودشان می چسبانند و رویای برنامه نویس شدن را برای همیشه کنار می گذارند.
 
در حقیقت واقعا ممکن است فقط چند هفته طول بکشد تا اصول اولیه یک زبان را فرا بگیرید، اما برای خبرگی و استادی سالها زمان نیاز دارید. همانند نقاشی، هنر برنامه نویسی هم نیازمند علاقمندی و بردباری شماست و بسیاری از برنامه های ابتدایی شما ممکن است روانه سطل زباله شوند. اگر می خواهید رو به جلو حرکت کنید نباید از این اشتباهات و شکست ها نا امید شوید، زیرا آنها تنها راهی هستند که شما از آنها رازهای موفقیت را خواهید آموخت.
 

7- باید تمام قواعد زبان را همیشه به یاد داشت

تنها زمانی می توانید بدون کمک و راهنمایی خارجی، از ابتدا تا انتهای یک برنامه همه قواعد را به یاد آورده و از آنها استفاده کنید که یک حرفه ای شده باشید. پس در اوایل کار نگران نباشید. گوگل، IDE ها و فریم ورک ها برای همین مواقع خلق شده اند تا به شما کمک کنند سرعتتان را بالا ببرید و آنچه را که فراموش کرده اید به یاد آورید. البته روش مناسب این است که در ابتدای کار سعی کنید از یک ویرایشگر متنی ساده استفاده کنید تا با syntax زبانی که انتخاب کرده اید بیشتر آشنا شوید. اما در مراحل بعدی می توانید به سراغ این ابزارهای کمکی بروید.

 

8- نمی توانم چنین کدی را بنویسم

برای افراد زیادی این موقعیت پیش آمده که برای اولین بار هنگام مشاهده کدهای یک صفحه وب، از نوشتن چنین کدی ترسیده باشند و احساس کنند از توان آنها خارج است. نوشتن 4000 خط کد هراس انگیز به نظر می رسد، اما اگر کمی به آن دقت کنید می بینید که این انبوه کد از تعداد زیادی جملات و حلقه ها و دستورات تکراری تشکیل شده است.
 
همین است، برنامه نویس ها اغلب از همین اصولی که شما در دوره های آغازین و میانه راه آموزش خود فرا می گیرید برای حل مسایل، چه ساده باشند و چه پیچیده، استفاده می کنند. زمانی که خودتان تا این حد یک زبان را فرا بگیرید خواهید دید که حتی نوشتن 10000 خط کد هم به لذتبخشی و آسانی بازی کردن است.
 

9- اگر زن باشید نمی توانید کد بنویسید

مسلما هیچ دلیل واضح و روشن و منطقی پشت این حرف وجود ندارد. در هر حرفه و شغلی شاهد زنان موفق و نام آوری هستیم و برنامه نویسی هم از این قاعده مستثنی نیست. شما تنها باید علاقه و پشتکار داشته باشید تا به آنچه می خواهید برسید، حال زن باشید یا مرد هیچ فرقی ندارد. زنان موفق در این عرصه کم نبوده اند، با برخی از آنها آشنا شوید :
آدا لولیس که اولین برنامه نویس در دنیا بود.
گریس موری هوپر اولین کامپایلر برای زبان برنامه نویسی را توسعه داد.
آدله گولدستین به ایجاد اولین کامپیوتر دیجیتال الکترونیک کمک کرد.
جین ای.سامت زبان FORMAC را توسعه داد که اساس آن FORTRAN بود و
ماریسا میر که یکی از اولین برنامه نویسان گوگل است.
نقش زنان در رشته برنامه نویسی کاملا مشهود است، با اینحال نسبت پایین زنان در مقایسه با مردان در این رشته ممکن است ناشی از دلایل بسیاری همچون مسایل اجتماعی و فرهنگی باشد. اما مطمئنا به این دلیل نیست که زنان نمی توانند برنامه نویس شوند. علاوه بر این، برنامه نویسی به دلیل ماهیت خاص خود انتخاب شغلی مناسبی برای بانوان به نظر می رسد.
 

10- تنها زمانی که خبره شوید شروع به کسب در آمد خواهید کرد

با نگاهی اجمالی به اغلب فرصت های شغلی پیشنهادی برای برنامه نویسان ممکن است ببینید که کارفرمایان، متقاضی افرادی با چندین سال سابقه کار و آشنایی با چند زبان برنامه نویسی هستند. اما واقعیت به این وحشتناکی نیست که هیچ کاری برای شما وجود نداشته باشد. اکثر اوقات می توانید کاری متناسب با سطح تجربه کاری خود به دست آورید. فقط نباید بیکار بنشینید و منتظر موقعیت بمانید که به سراغ شما بیاید.
 
اگر درخواست های کاری که می دهید بدون جواب می مانند، کار آموزی را فراموش نکنید. یک فرصت مناسب برای به دست آوردن تجربه بیشتر و شانسی برای استخدام در آینده! همچنین اگر می خواهید رزومه قوی داشته باشید به انجام پروژه های متن بازی فکر کنید که نشان دهنده توانایی ها و قابلیت های شماست.
 
به عنوان یک برنامه نویس آزاد کار کردن نیز نقطه شروع خوبی است. اغلب مشتریان (البته مشتریانی که شما را به جهنم می برند را هیچ وقت فراموش نکنید) در این مواقع بخشنده تر عمل می کنند. پس همیشه راهی هست، فقط باید دست به کار شوید و شروع کنید.
 
اگر هنوز هم مساله ای در ذهن شما حل نشده باقی مانده است و یا گزینه ای به ذهنتان می رسد که می توان به این لیست اضافه کرد، آن را با ما در میان بگذارید.
 
 
www.hongkiat.com/blog/programming-myth : منبع
 
علیرضا حسن نیا بازدید : 1186 پنجشنبه 02 آبان 1392 زمان : 8:44 نظرات (0)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 897
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 96
  • تعداد اعضا : 2641
  • آی پی امروز : 315
  • آی پی دیروز : 30
  • بازدید امروز : 680
  • باردید دیروز : 194
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,503
  • بازدید ماه : 1,503
  • بازدید سال : 44,690
  • بازدید کلی : 3,007,122