loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

مواد لازم برای چهار نفر : ▪ ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم ▪ یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن) ▪ یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود) ▪ یک عدد ساقه کرفس ▪ ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ&

مواد لازم برای چهار نفر :

▪ ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
▪ یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
▪ یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
▪ یک عدد ساقه کرفس
▪ ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
▪ پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک
▪ آب ۲ عدد لیموترش
▪ ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
▪ یک عدد انار (دان شده)
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
۱) ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
۲) بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
۳) قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
۴) حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند.

درباره
علیرضا حسن نیا بازدید : 1002 پنجشنبه 06 مهر 1391 زمان : 9:21 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 897
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 58
  • تعداد اعضا : 2641
  • آی پی امروز : 267
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 468
  • باردید دیروز : 127
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 468
  • بازدید ماه : 468
  • بازدید سال : 43,655
  • بازدید کلی : 3,006,087