loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

مواد لازم: برنج=3 پیمانه ماست=نصف پیمانه زعفران دم کرده=1 قاشق سوپ خوری شکر= 3 قاشق سوپ خوری سینه مرغ=1 عدد پیاز نگینی خرد شده=1 عدد نمک، فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم تخم مرغ=3 عدد زرشک=3 قاشق سوپ خور

مواد لازم:
برنج=3 پیمانه
ماست=نصف پیمانه
زعفران دم کرده=1 قاشق سوپ خوری
شکر= 3 قاشق سوپ خوری
سینه مرغ=1 عدد
پیاز نگینی خرد شده=1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
تخم مرغ=3 عدد
زرشک=3 قاشق سوپ خوری
بادمجان دلمه ای= 1 عدد
خلال پسته=1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.
سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.
سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.
حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.
سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.
اکنون پلو را در دیس برگردانید.

درباره
علیرضا حسن نیا بازدید : 891 شنبه 11 شهریور 1391 زمان : 9:48 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 897
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 50
  • تعداد اعضا : 2641
  • آی پی امروز : 86
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 122
  • باردید دیروز : 127
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 122
  • بازدید ماه : 122
  • بازدید سال : 43,309
  • بازدید کلی : 3,005,741