loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

▪ ماهی‌ به‌ اندازه‌ دلخواه‌ (دو كیلو تا دوكیلو و نیم‌) ▪ پیاز: ۲ عدد ▪ سیر: ۶ عدد ▪ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ عدد ▪ مرزه‌ خشك‌: به‌ مقدار كافی‌ ▪ شوید و جع

▪ ماهی‌ به‌ اندازه‌ دلخواه‌ (دو كیلو تا دوكیلو و نیم‌)
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ سیر: ۶ عدد
▪ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ عدد
▪ مرزه‌ خشك‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ شوید و جعفری‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ زعفران‌: به‌ مقدار كم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ نان‌ سفید یا نان‌ جو حلقه‌ حلقه‌ شده‌: به‌ مقدار كافی‌نمك‌ و فلفل‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ جعفری‌ خرد شده‌ برای‌ تزیین‌
● طرز تهیه‌:
ماهی‌ را تمیز و خرد كنید پیاز را پوست‌ بگیرید وخرد كنید سیر را نیز پوست‌ بگیرید و له‌ كنید، گوجه‌فرنگی‌ها را پوست‌ بگیرید و خرد كنید و همه‌ را درظرفی‌ بریزید و كمی‌ شوید و جعفری‌ و مرزه‌خشك‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید. ماهی‌ خرد شده‌ رابیفزایید و نصف‌ لیوان‌ روغن‌ زیتون‌ روی‌ آن‌بریزید و با قاشق‌ كمی‌ مخلوط كنید و بگذاریدچهار تا پنج‌ ساعت‌ در یخچال‌ بماند. مقداری‌آب‌جوش‌ روی‌ این‌ مخلوط بریزید به‌ طوری‌ كه‌روی‌ آن‌ را بگیرید كمی‌ نمك‌ و فلفل‌ بزنید،زعفران‌ را اضافه‌ كنید و روی‌ حرارت‌ بگذارید وحرارت‌ آن‌ را زیاد كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه‌ بپزدبعد از روی‌ حرارت‌ بردارید و ماهی‌ را جدا كنید ودر ظرفی‌ بریزید و آب‌ ماهی‌ را هم‌ صاف‌ كنید.
حلقه‌های‌ نان‌ را در ظرف‌ مخصوص‌ قرار دهید وآب‌ ماهی‌ را روی‌ آن‌ بریزید كمی‌ جعفری‌ خردشده‌ روی‌ آن‌ بپاشید و بعد سرو كنید.

درباره
علیرضا حسن نیا بازدید : 788 دوشنبه 03 مهر 1391 زمان : 15:18 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 897
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 64
  • تعداد اعضا : 2641
  • آی پی امروز : 134
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 187
  • باردید دیروز : 127
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 187
  • بازدید ماه : 187
  • بازدید سال : 43,374
  • بازدید کلی : 3,005,806