loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

مواد لازم : طالبی 1کیلو شکر نصف لیوان یا حدود 4 تا 5 قاشق خامه پاستوریزه 1 پاکت 200 گرمی پودر ژلاتین 2 ق.غ سرپر - آب سرد 1 لیوان - طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین رابا نصف لیوان آب سرد خیس کنید سپس ر

مواد لازم : طالبی 1کیلو
شکر نصف لیوان یا حدود 4 تا 5 قاشق
خامه پاستوریزه 1 پاکت 200 گرمی
پودر ژلاتین 2 ق.غ سرپر -
آب سرد 1 لیوان -

طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین رابا نصف لیوان آب سرد خیس کنید سپس روی بخار اب بروش بن ماری اجازه دهید تا کاملا ژلاتین حل شود ...

طالب را ریز کرده در مخلوط کن بریزید نصف لیوان آب سرد باقی مانده به همراه خامه پاستوریزه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید . تا طالبی کاملا یکدست شده و بصورت فرنی دربیاد .

به طالبی مخلوط شده ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مخلوط کنید در قالب مورد نظر بزرگ یا تک نفره بریزید و بگذارید در یخچال 8 ساعت بماند ... بعد از 8 ساعت میتوانید قالب را چند لحظه در اب جوش بگذارید تا دسر از قالب جدا شود/... نوش جان

درباره
برچسب ها دسر طالبی ,
علیرضا حسن نیا بازدید : 780 چهارشنبه 25 مرداد 1391 زمان : 9:08 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 897
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 46
  • تعداد اعضا : 2641
  • آی پی امروز : 79
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 110
  • باردید دیروز : 127
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 110
  • بازدید ماه : 110
  • بازدید سال : 43,297
  • بازدید کلی : 3,005,729