loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

مواد لازم برای ۴ نفر: نودل : ۲۰۰ گرم گوشت : ۱۰۰ گرم قارچ : ۱۰۰ گرم اسفناج : ۱۰۰ گرم پیاز : نصف هویج : نصف فلفل سبز : یک عدد سیر : یک عدد کنجد بوداده : یک قاشق چایخوری روغن کنجد ، نمک ، شکر و فلفل : به

مواد لازم برای ۴ نفر:
نودل : ۲۰۰ گرم
گوشت : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
اسفناج : ۱۰۰ گرم
پیاز : نصف
هویج : نصف
فلفل سبز : یک عدد
سیر : یک عدد
کنجد بوداده : یک قاشق چایخوری
روغن کنجد ، نمک ، شکر و فلفل : به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
نودلها را با آب پخته و بعد از آبکش کردن با آب سرد بشویید .
گوشتها رابرش نازک داده و آن را با سیر ، یک قاشق چای خوری شکر ، یک قاشق چای خوری روغن کنجد ، فلفل و نمک مخلوط کنید .
قارچها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید .
اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید .
آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید .
پیاز ، فلفل سبز و هویج را برشهای ۵ سانتی بزنید .
بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید ، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید .
قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود .
نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید .
حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.

درباره
علیرضا حسن نیا بازدید : 758 جمعه 14 مهر 1391 زمان : 10:15 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 897
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 64
  • تعداد اعضا : 2641
  • آی پی امروز : 133
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 186
  • باردید دیروز : 127
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 186
  • بازدید ماه : 186
  • بازدید سال : 43,373
  • بازدید کلی : 3,005,805