loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

مواد لازم برای سه نفر : میگو =۱ کیلو آبلیمو =یک قاشق سوپخوری ماست= دو قاشق سوپخوری پیاز =یک عدد ( درشت ) آرد= ۲/۳ لیوان تخم مرغ= یک عدد زعفران= نصف قاشق چایخوری نمک= به مقدار لازم بیکینگ پودر =یک قاشق

مواد لازم برای سه نفر :
میگو =۱ کیلو
آبلیمو =یک قاشق سوپخوری
ماست= دو قاشق سوپخوری
پیاز =یک عدد ( درشت )
آرد= ۲/۳ لیوان
تخم مرغ= یک عدد
زعفران= نصف قاشق چایخوری
نمک= به مقدار لازم
بیکینگ پودر =یک قاشق چایخوری
فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پفکی :
ابتدا میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلن آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده این می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد

درباره
علیرضا حسن نیا بازدید : 886 چهارشنبه 03 آبان 1391 زمان : 16:35 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 897
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 113
  • تعداد اعضا : 2641
  • آی پی امروز : 174
  • آی پی دیروز : 30
  • بازدید امروز : 252
  • باردید دیروز : 194
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,075
  • بازدید ماه : 1,075
  • بازدید سال : 44,262
  • بازدید کلی : 3,006,694