loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

موادلازم: شکر= 100 گرم ماسکاراپونه (چیز کرم)= 250 گرم خامه= 400 گرم قهوه اسپرسو= یک فنجان سرد لیدی فینگر =12 عدد پودر کاکائو =کمی سیروپ وانیلا= 2 قاشق چای خوری ابتدا خامه رو باشکر بزنید تا خوب سفت ب

موادلازم: شکر= 100 گرم ماسکاراپونه (چیز کرم)= 250 گرم خامه= 400 گرم قهوه اسپرسو= یک فنجان سرد لیدی فینگر =12 عدد پودر کاکائو =کمی سیروپ وانیلا= 2 قاشق چای خوری

ابتدا خامه رو باشکر بزنید تا خوب سفت بشه البته خامه فرم گرفته میخواهیم . فکر کنم باید پودر خامه را هم بهش اضافه کنید
بعد ماسکاراپونه رو بهش اصافه کنید با همزن دستی بزنید تا قدری که یکدست بشه. یادتان باشه زیاد نزنید چون شل میشه
بعد لیدی فینگر ها رو توی کافه فرو ببر بعد بزار ته ظرف کنار هم . روش رو با کمی از خامه و ماسکاراپونه اماده بریزید.
و دوباره این عمل رو تکرار کنید. بعد بزارید توی یخچال که 3 ساعت بمونه موقع سر با یک الک یا چای صاف کن روش رو کامل پودر کاکائو را بپاشید

درباره
علیرضا حسن نیا بازدید : 715 شنبه 28 مرداد 1391 زمان : 14:32 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 897
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 52
  • تعداد اعضا : 2641
  • آی پی امروز : 158
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 220
  • باردید دیروز : 127
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 220
  • بازدید ماه : 220
  • بازدید سال : 43,407
  • بازدید کلی : 3,005,839